Lär känna styrelsen!

Låt oss presentera den preliminära styrelsen för detta året! Nedan finner ni lite kort och kul kuriosa om styrelsens nuvarande fem medlemmar. Vi ser fram emot att lära känner er alla!

Ordförande Johanna Lomander har koll på allt och ingenting. Väljer kakor över godis och har tidigare bott i Kalifornien och London. Hör du What makes you beautiful med One Direction spelas i biblioteket är det bara hennes telefon som ringer.

13254045_10209493670876646_7080090203449489473_n

Kassör Lise Erhardtsen är ekonomiansvarig, bäst på fest och på skidor! Halvdansk och underbar, har också bott i Kalifornien samt spenderat en säsong i Verbier! Är nästintill helt byggd på keso och ägg.

lise red

Eventansvariga Emma Johansson arrangerar allt värt att gå på, har bott i Kanada, är en jäkel på snowboard, samt minst lika duktig på after-ski. Har ögon som en rådjursunge och inspirerar alla runt om henne med sin motivation!

emma red

Utvärderingsansvariga Ellen Samuelsson har koll på all information värdig att ha koll på. Svag för ost och annan gourmetmat. Älskar enligt egen utsago information, engagerar sig mer än gärna och är mer pålitlig än Vanish!

ellen

Arbetsmarknadsansvariga Elin Jansson är länken till vår paraplyorganisation P-riks, samt ansvarig för sponsorer. Går under pseudonymen MysElin av anledning att hennes röst är len som sammet och hennes personlighet likaså! Löser problem och trasigheter bättre än silvertejp!

elin