Varmt välkomna till våra nya samarbetspartners!

Vi i Corpus Callosum är väldigt glada & stolta över att få presentera två nya samarbetspartners till vår förening – Vision & Sveriges HR-förening!

logga_vision_rgb

Vilka är då Vision?
– Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Vem kan vara med?
– Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra medlemmar representerar över 4000 yrken. Till exempel chefer, ingenjörer, personalvetare, socialsekreterare, ekonomer, präster, behandlingsassistenter, administratörer, medicinska sekreterare och tandsköterskor. Många medlemmar är akademiker. Visions medlemmar har jobb som stödjer välfärden, i offentlig sektor och i privata bolag och företag med koppling till den. Vision är Sveriges största fackförbund för chefer i offentlig verksamhet.

För dig som student kostar det endast 100 kronor för hela studietiden att vara medlem i Vision! Vill du veta mer? Gå in på www.vision.se

hrförening

Vilka är Sveriges HR-förening?

Deras vision är att HR skapar framgångsrika och hållbara organisationer, grupper och individer. Sveriges HR Förening ska inspirera, utveckla och aktivt knyta samman HR Sverige och för att nå deras vision och uppdrag påverkar och skapar de kännedom inom forskning och utveckling av HR, skapar självklara mötesplatser för alla som arbetar inom HR området, deltar aktivt i debatten och ökar antalet medlemmar i Sveriges HR Förening.

Studenter är medlemmar utan kostnad under hela studietiden och 6 månader efter sin examen(Ord.pris är 1650kr/år (exkl. moms). Så tveka inte att registrera dig som medlem idag om du har som mål att arbeta inom HR i framtiden! Deras hemsida finner du på www.sverigeshrforening.se.